From positive to negative: understanding and managing Google reviews

Blog - Dental Office

Everything you need to know about the importance of cleaning tartar

One of the most insidious enemies of the teeth that appears in almost every person is tartar. These are solid deposits of impurities that strongly bind to the teeth. Dental plaque (soft deposits of dirt on the teeth) forms before tartar, which, if we do not remove it in time, mineralizes and forms a hard layer – dental tartar that we cannot remove without professional help.

25 Sep, 2022
0 Comment

Gingivitis

Gingivitis je najblaži oblik parodontalnih oboljenja. Zubno meso je crveno, otečeno, krvari na najmanji podražaj, bolno je pri četkanju. Kod nekih oboljenja gingive mogu se vidjeti manje ili veće ulceracije (ranice), a kod nekih pacijenata gingiva može u toj mjeri biti uvećana da prekriva skoro cijele zube. 

22 Apr, 2021
0 Comment

Bolesti desni kod djece

Jedna od velikih zabluda u vezi parodontalne bolesti je da je to bolest koja se javlja samo kod starije populacije. Istina je da se bolest može javiti i kod mladih ljudi a nerijetko i u dječijoj dobi. Bolest može biti prisutna u različitim oblicima a najčešći su hronični gingivitis, agresivni parodontitis i generalizirani agresivni parodontitis.

22 Jan, 2019
0 Comment

Pacijenti o nama – Aida

Koristim priliku da podijelim svoje iskustvo sa liječenjem parodontoze. Prvi simptomi su se počeli javljati povremno u vidu krvarenja desni prilikom korištenja zubnog konca a zatim i prilikom pranja zuba.

17 Jan, 2019
0 Comment

Posts navigation